Stel je eigen trouwtent samen

voor een uniek huwelijk op droomlocatie

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Dit wordt een van de mooiste dagen uit je leven. Voor jullie bruiloft ben je op zoek naar een perfecte locatie voor een mooie prijs en dat is niet eenvoudig. Wij helpen je graag.

Want wat is er mooier dan trouwen op jouw droomlocatie? Wij bouwen jullie trouwtent waar je maar wilt en precies volgens jullie wensen. Van eet- en danszaal tot interieur en verlichting: Vakwerktenten regelt het.

Bekijk alle mogelijkheden hieronder, of stel direct een proefuitvoering samen!

Stel hier in 4 stappen
uw trouwtent samen
De perfecte trouwtent

Jullie perfecte trouwtent huren

Als je geen compromissen wilt sluiten, denk er dan eens aan om een tent te huren voor jullie bruiloft.

Door het huren van een trouwtent zorg je voor een locatie die van formaat tot interieur is aangepast aan jullie wensen en het aantal gasten dat jullie uitnodigen. Een Vakwerk trouwtent heeft door zijn mooie houten constructie van zichzelf een warme sfeer. En de inrichting? Die bepaal jij!

Droom jij van een romantisch diner met ellenlange tafels, of juist van een enorm feest met een meterslange bar? Met onze luxe trouwtenten maak je jouw trouwlocatie zo persoonlijk mogelijk.

Trouwtent - De perfecte trouwtent

Vier je bruiloft op jullie droomlocatie

Een Vakwerk trouwtent kunnen wij neerzetten waar jij maar wilt. Vier jij jouw huwelijk op een locatie die voor jullie veel betekent, of liever in je eigen achtertuin?

In Nederland, het buitenland, op een boerenerf in Brabant of misschien juist aan zee? Door een trouwtent te huren realiseer jij je droombruiloft op jullie droomlocatie.

Trouwtent - De perfecte trouwtent

Stel jullie unieke en persoonlijke trouwtent samen

Droom niet verder, maar ga direct aan de slag. Met onze tent creator kies jij zelf de vorm, kleur en het interieur van jouw persoonlijke trouwtent. Klik hier en stel je eigen droomlocatie samen!

Komen jullie er niet helemaal uit of wil je met ons overleggen over bijvoorbeeld een open terras, garderobe, of de mogelijkheid tot aparte zalen voor ontvangst of diner? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met jullie mee!

P.S.: Je kunt natuurlijk ook kiezen voor lange dinertafels én een dikke bar. Inspiratie nodig? Hier vindt je een sfeerimpressie van de mooiste Vakwerk trouwtenten.

Jouw perfecte trouwtent
Trouwtent - De perfecte trouwtent