Tijdelijke terrasoverkapping huren? | Wij helpen u graag!

Op zoek naar een tijdelijke terrasoverkapping?

voor uw horeca onderneming!

Terrasoverkapping op maat

Onze vakwerktenten kunnen worden gebouwd in verschillende opstellingen en afmetingen. Ook als u denkt niet over de juiste locatie te beschikken voor een terras overkapping, denken wij graag met u mee. Zo kunnen we, indien nodig, de vorm van de tent aanpassen zodat deze bijvoorbeeld om een hoek heen kan worden gebouwd. Vrijwel niets is onmogelijk.

Ook op het gebied van benodigde ruimte voor een tafelindeling op 1,5 meter afstand kunnen wij u adviseren. Zo is er de mogelijkheid om binnen de tent extra wanden te plaatsen, zoals op onderstaande afbeelding te zien is. Bij de ingang van de tent kunnen wij een ramp plaatsen om deze toegankelijk te maken voor mindervaliden.

Kortom: een vakwerktent als overkapping van uw terras zorgt voor een sfeervolle en volwaardige uitbreiding van uw horecaonderneming!

Tijdelijke terrasoverkapping - Winterville

Bescherming tegen winterse invloeden met een tijdelijke terrasoverkapping

Op ieder festival kom je dezelfde tenten tegen: de membraamtent en spantent voor grote optredens, een circustent voor theateracts en hier en daar een stretchtent met foodcourt of terras. Overal hetzelfde liedje… Dé plek waar je een speciale tent kunt huren?

Indien u zelf niet in het bezit bent van heaters kunnen wij deze op aanvraag leveren. Zo kunnen uw gasten ook tijdens koude winterdagen dineren in een behaaglijke temperatuur.

Van Zuid-Holland, Utrecht, Amsterdam, Brabant, Rotterdam, Den Bosch, Den Haag tot Gelderland, bij ons bent u aan het juiste adres!

Tijdelijke terrasoverkapping - Camping

Een tijdelijke terrasoverkapping tegen aantrekkelijke prijzen

Normaal gezien leveren wij onze tenten aan grote festivals, kerstmarkten, feesten en partijen. Omdat het bij ons ook crisis is, bieden we nu aantrekkelijke weekprijzen waarin geen bouw- en vervoerskosten worden gerekend. Hopelijk kunnen we door deze samenwerking allemaal het hoofd boven water houden.

Voordelen van een vakwerktent:

  • Aan te passen aan de grootte van uw terras
  • Aan te passen aan het weer: open als het lekker weer is, dicht bij regen
  • Stijlvol uiterlijk
  • Eenvoudig warm te houden in de avond
  • Snel te plaatsen en te verwijderen
  • Lage kosten

Tijdelijke terrasoverkapping - Impressie

Tijdelijke terrasoverkapping huren?

Vakwerk Tenten is jouw flexibele partner. De mogelijkheden voor een tijdelijke terrasoverkapping horeca zijn enorm breed.

Wij hebben de passende terrastent voor horeca. Hij is stevig en geheel naar eigen wens in te richten. Ga ook voor een vrijstaande horeca terrasoverkapping en breng sfeer op jouw terras. We bespreken graag wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Tijdelijke terrasoverkapping - huren


Onze vakwerktenten dienen ook enorm goed als bruiloft-, feest-, Oktoberfest- of festivaltent!