Tentenverhuur Utrecht | Vakwerktenten | Altijd de Juiste Tent

Tentenverhuur Utrecht

Voor elke gelegenheid een tent

Lees over onze mogelijkheden in Utrecht

In Utrecht hebben we al diverse keren een tent verhuurd en dit blijven we graag doen. Er zijn altijd redenen die een mooie en speciale tent verdienen. Een feest of evenement, festival, huwelijksjubileum, tijdelijke horeca terrasoverkapping, noem het maar op. Voor iedere gelegenheid verhuren wij een passende tent, want u wilt natuurlijk geen standaard partytent huren in Utrecht.

Zo kun je voor ons tentenverhuur altijd rekenen op een tent op maat, die past bij de gelegenheid en helemaal is aangepast naar hoe jij dat graag ziet. Met extra mogelijkheden en de best mogelijke service. Want daar staan we voor bij Vakwerk Tenten.

Neem direct contact op
Gelegenheidstent

Vind een passende tent bij tentenverhuur Utrecht

Een tent zonder inrichting is nog niet af. Wij zorgen dat jouw tent helemaal klaar is om te worden gebruikt. We kunnen de inrichting en aankleding verzorgen naar jouw wens.

Extra opties voor de tenten

Voor ons tentenverhuur hebben we nog diverse opties om jouw tent compleet te maken. Je kunt hierbij denken aan een mooie bar, goede verlichting, een podium en natuurlijk voldoende zit- en staruimte. Zo kun jij je richten op het ontvangen van je gasten en zorgen wij voor de rest.

Tentenverhuur Utrecht - Tafels en Stoelen

Voor elke gelegenheid een passend advies

We geven je graag advies over de beste opties, aangepast op jouw situatie. Misschien een feest of een groot evenement in Utrecht. Voor elke unieke gelegenheid is ook een passende tent nodig. Onze speciale tenten maken van elke gelegenheid een feestje in Utrecht.

Mochten er aanpassingen nodig zijn door de weersomstandigheden die zijn voorspeld of omdat er minder mensen komen dan verwacht dan helpen we daar natuurlijk graag bij. Ook met hele grote tenten voor bijvoorbeeld evenementen hebben we ervaring.

Stel zelf je tent samen

Jij kent de omgeving in Utrecht vast heel goed. Daarnaast weet je wat je wilt organiseren en wat daar voor nodig is. Daar maken we graag gebruik van. Je kiest bij ons zelf hoeveel meter breed, lang en hoog jouw tent moet worden. Bij ons kun je zelf de perfect passende tent samenstellen met behulp van de tent creator. Wij zijn er dus niet voor het standaard partytent verhuur.

Neem contact op

Bij Vakwerk Tenten in Utrecht zijn we benieuwd hoe jij het voor je ziet en wat we voor jou kunnen betekenen. Van Nieuwegein, Houten tot Utrecht, tot zelfs regio Brabant, advies of hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op.

Samen komen we verder in de tentenverhuur in Utrecht

In heel Nederland, ook in Utrecht verhuren we graag nog heel veel mooie tenten in de toekomst en staan we klaar om jou van dienst te zijn. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en wensen en hoe we jou kunnen helpen. Tevreden zijn we pas als jij dat ook kunt zijn! Vakwerk Tenten zorgt dat jij dat uiteindelijk bent.

Tentenverhuur in Utrecht in het kort:

  • Je kunt de tent die je bij ons huurt naar eigen inzicht samenstellen
  • Wij denken graag met je mee
  • Ook voor de inrichting van de tent kun je bij ons terecht
  • Onze vakmensen staan voor je klaar
  • Lage kosten

Neem direct contact op

Tentenverhuur Utrecht - feesttent

Stoelen

Stoelen kunnen de sfeer op je feest maken of breken. Het geeft een persoonlijke touch aan de inrichting. Geheel in overleg zorgen we samen voor een bijzondere inrichting. Dit doen wij door samen te werken met de Terrasjongens. Zij bieden enorm leuke setjes. Ga je graag voor een informele sfeer? Dan hebben wij leuke klapstoeltjes. Ga je toch liever voor een formele sfeer? Wij hebben prachtige, échte dinertafels en -stoelen in diverse vormen en maten.


Podium

Zou je graag live muziek op je feestje willen? Geen probleem, van een zangduo tot een band tot een dj. Alles is mogelijk met een podium op maat die perfect in je tent past. Zo geef je de muzikanten een mooie plek om op te treden. Er zijn enorm veel mogelijkheden, samen met jou bespreken we je wensen. Op basis hiervan bouwen we jouw droompodium.


Bar

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat er genoeg drinken is op je feest. Daarbij is het extra leuk wanneer de bar waar dit ingeschonken is een prachtige uitstraling heeft. Wij kunnen deze fraaie bar in jouw tent bouwen. Omdat we deze zelf in je tent bouwen kunnen we alle maten leveren. Van een klein barretje tot een enorm grote en lange bar van bijvoorbeeld 12 meter. Ook zijn er diverse vormen mogelijk. Zo kun je voor een klassieke langwerpige bar gaan, maar kun je ook gaan voor een grote L-vormige bar. Onze barren zijn voorzetbarren, dit betekent exclusief koelkasten en taps.


Verlichting

Jouw feestje heeft 's avonds natuurlijk extra sfeer nodig. Met de passende verlichting krijg je dit voor elkaar. Ga voor casual met bijvoorbeeld een prikkabel. Of ga meer voor chique en sprookjesachtig met kroonluchters of bollen. Misschien vind je wat spotjes al genoeg? Samen komen we tot de gepaste verlichting voor jouw feest!


Bent u op zoek naar een tijdelijke horeca terrasoverkapping? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!