Tentenverhuur Gelderland | Vakwerk Tenten | Gratis Offerte

Tentenverhuur Gelderland

Op zoek naar de juiste tent
voor een speciale gelegenheid?

Lees over onze mogelijkheden in Gelderland

Voor kleine of hele grote gezelschappen en alles ertussen in, alle soorten en maten tenten kun je bij Vakwerk Tenten krijgen.

Wij verhuren tenten voor alle soorten mogelijke gelegenheden. Zowel zakelijke als particuliere feesten. Of dit een feesttent, circustent, een tent voor een bruiloft, een Oktoberfest of een tent op je eigen terrein betreft, wij hebben voor elke gelegenheid de juiste tent.

Voor alle mogelijke gelegenheden ben je bij Vakwerk Tenten aan het juiste adres! Lees vooral verder als je nieuwsgierig geworden bent.

Tentenverhuur Gelderland - intro

Vind de tent die bij je past

Als je dan eindelijk die tent hebt gevonden die zeer geschikt is voor jouw evenement in Gelderland dan ben je er nog niet. Want een tent zonder inrichting en aankleding is niets, dat snappen wij.

Voeg extra opties toe aan je tent

Voor de verhuur van tenten hebben we daarom nog diverse opties naast de tent zelf. Zo kunnen we onder andere zorgen voor een bar, verlichting, stoelen en een podium. Zo ben je van alle gemakken voorzien.

Stel zelf je tent samen

Natuurlijk kan het zo zijn dat jij een fantastisch idee hebt voor de tent die jij nodig hebt voor je gelegenheid in Gelderland. Daarom kun je bij ons zelf je tent ontwerpen en samenstellen met behulp van de tent creator.

Het kan ook zo zijn dat je niet goed weet welke tent passend is bij jouw evenement. Misschien organiseer je een festival maar wil je een andere tent dan de standaard festivaltent. Onze speciale tenten maken van elke gelegenheid een extra feestje in Gelderland.

Extra aanpassingen aan de tent

Als je dat wenst kunnen we in bijna elke situatie wel aanpassingen doen, door bijvoorbeeld de tent ergens omheen te bouwen of extra te verstevigen met slechte weersomstandigheden in het vooruitzicht. Met onze tenten bieden wij zo altijd exact maatwerk.

Neem gerust contact op

Dit bewijst maar weer dat er echt weinig onmogelijk is bij Vakwerk Tenten. We helpen je graag met het neerzetten van de tent die past bij wat je voor ogen hebt. Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt of benieuwd bent wat we voor jou kunnen betekenen.

Ook wanneer je uit de regio van Utrecht, Brabant of Zuid-Holland komt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Tentenverhuur Gelderland - de tent die bij je past
Tentenverhuur Gelderland - de tent die bij je past deel 2

Samen komen we verder

Ook in Gelderland willen we graag nog heel veel tenten verhuren en samen mooie momenten creƫeren. Laat ons daarom meedenken, vertel ons je ideeƫn en wensen zodat wij aan de slag kunnen en jij straks tevreden bent met ons werk. Samen komen we er wel en zorgen we dat jouw bezoekers straks in een prachtige tent zitten of staan.

Voordelen van onze speciale tenten:

  • Je kunt de tent die je bij ons huurt naar eigen inzicht samenstellen
  • Wij denken en wij werken graag met je mee om jouw evenement tot een succes te maken
  • Ook voor de inrichting van de tent kun je bij ons terecht
  • Onze vakmensen, met ruim aantal jaar ervaring, staan voor je klaar
  • Lage kosten

Tentenverhuur Gelderland - samen komen we verder

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een feesttent te huren?
Omdat je jouw feesttent in Gelderland helemaal naar wens kan samenstellen, is er geen vaste prijs te geven. Jij maakt de keuze op gebied van grootte, vorm, indeling, interieur etc. Vul onze tent creator in om een offerte op maat te ontvangen.
Hoe groot moet een tent zijn voor 40 personen?
Het beste is om van 0,5 vierkante meter per persoon uit te gaan. Dit gaat over staanplaatsen. Wanneer je een sectie met zitplaatsen wil is dit iets meer. Neem als voorbeeld zitplaatsen in een bioscoop. Hier hebben gasten gemiddeld 0,7 vierkante meter. Bij gasten die aan een lange tafel met banken zitten, dien je te denken aan 0,8 vierkante meter.
Hoeveel mensen aan een statafel?
Bij het neerzetten van statafels is het aantal personen per tafel afhankelijk van jouw feest. Is het de bedoeling dat mensen aan deze tafels een hapje eten? Ga dan uit van vier personen per statafel. Is het enkel voor een drankje en/of een borrel, dan kun je uitgaan van 6 personen per statafel.