Tentenverhuur Gelderland | Vakwerktenten | Gratis offerte

Tentenverhuur Gelderland

Op zoek naar de juiste tent
voor een speciale gelegenheid?

Lees over onze mogelijkheden in Gelderland

In de provincie Gelderland zijn wij actief met de verhuur van tenten. Dit kan voor alle soorten mogelijke gelegenheden zijn. Of dit een feesttent, circustent, een tent voor een bruiloft, een tijdelijke horeca terrasoverkapping of een tent op je eigen terrein betreft, wij hebben voor elke gelegenheid de juiste tent.

Voor kleine of hele grote gezelschappen en alles ertussen in, alle soorten en maten tenten kun je bij ons huren.

Voor alle mogelijke gelegenheden voor tentenverhuur in Gelderland ben je bij Vakwerk Tenten aan het juiste adres! Lees vooral verder als je nieuwsgierig geworden bent.

Neem direct contact op
Tentenverhuur Gelderland - Tent opbouwen

Vind de tent die bij je past

Als je dan eindelijk die tent hebt gevonden die perfect past bij jouw evenement in Gelderland dan ben je er nog niet. Want een tent zonder inrichting en aankleding is niets, dat snappen wij.

Voeg extra opties toe aan je tent

Voor ons tentenverhuur in Gelderland hebben we daarom nog diverse opties naast de tent zelf. Zo kunnen we onder andere zorgen voor een bar, verlichting, stoelen en een podium. Zo ben je van alle gemakken voorzien.

Stel zelf je tent samen

Natuurlijk kan het zo zijn dat jij een fantastisch idee hebt voor de tent die jij nodig hebt voor je gelegenheid in Gelderland. Daarom kun je bij ons zelf je tent ontwerpen en samenstellen met behulp van de tent creator.

Het kan ook zo zijn dat je niet goed weet welke tent passend is bij jouw evenement. Misschien organiseer je een festival maar wil je een andere tent dan de standaard festivaltent. Onze speciale tenten maken van elke gelegenheid een extra feestje in Gelderland.

Extra aanpassingen aan de tent

Als je dat wenst kunnen we in bijna elke situatie wel aanpassingen doen, door bijvoorbeeld de tent ergens omheen te bouwen of extra te verstevigen met slechte weersomstandigheden in het vooruitzicht.

Neem contact op

Dit bewijst maar weer dat er echt weinig onmogelijk is bij Vakwerk Tenten. We helpen je graag met het neerzetten van de tent die past bij wat je voor ogen hebt. Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt of benieuwd bent wat we voor jou kunnen betekenen.

Ook wanneer je uit de regio van Utrecht of Brabant komt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Tentenverhuur Gelderland - Bruiloftstent

Samen komen we verder

Ook in Gelderland willen we graag nog heel veel tenten verhuren en samen mooie momenten creëeren. Laat ons daarom meedenken, vertel ons je ideeën en wensen zodat wij aan de slag kunnen en jij straks tevreden bent met ons werk. Samen komen we er wel en zorgen we dat jouw bezoekers straks in een prachtige tent zitten of staan.

Voordelen van onze speciale tenten:

  • Je kunt de tent die je bij ons huurt naar eigen inzicht samenstellen
  • Wij denken graag met je mee
  • Ook voor de inrichting van de tent kun je bij ons terecht
  • Onze vakmensen staan voor je klaar
  • Lage kosten

Neem direct contact op

Tentenverhuur Gelderland - Evenemententent