Oktoberfest Tent Huren | Aangepast aan jouw wensen!

Oktoberfest tent huren

Van Vakwerk Tenten


Oktoberfest vieren? Dan mag een Oktoberfest tent huren natuurlijk niet ontbreken. Een uniek feest zoals het Oktoberfest wordt namelijk niet in een standaard tent gevierd. Een Oktoberfest Tent, ook wel Festzelt genoemd, is vele mate groter en imposanter. Hiermee maak jij je Oktoberfest een waar succes.

Een Oktoberfest Tent heeft geen standaard indeling. Vaak hebben deze tenten heuse keukens en een podium dat in het midden van de tent gepositioneerd is, in plaats van op de kopse kant. Ze zijn traditioneel aangekleed met veel hout en de kleuren blauw/wit of groen/geel/rood. Ook de kransen en de hop kunnen niet ontbreken. Een Oktoberfest Tent heeft een karakteristiek uiterlijk, maar toch is iedere tent uniek. Voor ieder Oktoberfest hebben wij de perfecte tent.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw festival? Lees dan gauw verder of neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen en voorzien je met plezier van de nodige informatie.

Stel hier in 4 stappen
jouw feesttent samen
Oktoberfest tent huren - intro

Traditionele of moderne oktoberfest tent huren

Voor ieder de perfecte oplossing!

Er bestaan veel verschillende soorten Oktoberfest tenten. Zo kan je kiezen uit Oktoberfest tenten met een traditioneel uiterlijk of voor een wat modernere uitvoering. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van jouw wensen, programma en bezoekers. Hoe dan ook vinden wij de Oktoberfest tent die bij jou en jouw situatie past.

De mogelijkheden zijn oneindig, ontdek ze snel!

Een Oktoberfest tent is niet compleet zonder de juiste aankleding. Ook deze bieden wij aan. Bij ons kan je terecht voor de juiste verlichting, bar, podium en interieur. Steel de show met jouw persoonlijke ontwerp. Zorg voor een onvergetelijk Oktoberfest met de tenten van Vakwerk Tenten!

Oktoberfest tent huren - traditioneel of modern


Oktoberfest Tent Huren bij Vakwerk Tenten

De beste keuze

Wil jij je Oktoberfest compleet maken? Dat kan met een van onze Oktoberfest tenten. Wij denken graag met je mee. Vertel ons wat je wensen zijn en wij zorgen ervoor dat deze uitkomen. Een traditionele Oktoberfest tent met traditionele indeling? Dat kunnen wij regelen. Liever een moderne Oktoberfest tent met een modern interieur? Geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat jouw locatie in bijvoorbeeld Brabant, Gelderland, Utrecht of Zuid-Holland helemaal klaar is voor een prefect Oktoberfest.

Samen zorgen wij ervoor dat jouw Oktoberfest onvergetelijk wordt. Vakwerk Tenten maakt je evenement compleet!

Oktoberfest tent huren - bij ons

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om een Oktoberfest Tent te huren?
Dit is afhankelijk van jouw wensen. Vakwerk Tenten werkt met een uniek concept. Dit betekent dat je een Oktoberfest Tent kan huren die volledig naar jouw wensen ingericht is. Hierdoor kunnen wij geen vaste prijs geven.

Wil je toch een vaste prijs weten? Dan kan je gebruik maken van onze Tent Creator. Op basis van jouw samengestelde tent kunnen wij een offerte op maat maken.
Kan een Oktoberfest Tent overal geplaatst worden?
Zeker. Vakwerk Tenten kan een Oktoberfest Tent overal opzetten. Echter, scheelt het jou wat tijd en geld wanneer een Oktoberfest Tent op een zo waterpas mogelijke ondergrond geplaatst kan worden.
Hoeveel personen passen er in een Oktoberfest Tent?
Dit is afhankelijk van de afmeting en de inrichting van de Oktoberfest Tent die je huurt. Vakwerk Tenten biedt verschillende afmetingen aan, die geschikt zijn voor een verschillend aantal personen.

Daarnaast kan een Oktoberfest Tent ingericht worden naar wens. Wanneer je voor een groot podium kiest passen er minder personen in de tent dan wanneer je voor een klein podium kiest. Wij overleggen samen met jou hoe groot de Oktoberfest Tent dient te zijn en hoe deze het beste ingericht kan worden.
Zorgt Vakwerk Tenten ook voor het interieur?
Wanneer dit gewenst is kunnen wij zeker het interieur verzorgen. Graag zelfs! Wij bieden heel veel verschillende mogelijkheden om jouw Oktoberfest Tent volledig naar wens in te richten. Hier adviseren wij je graag bij!