Een Vakwerktent huren als corona noodlokaal of aanbouw | Vakwerktenten

Een Vakwerktent huren als corona noodlokaal of tijdelijke uitbreiding van uw restaurant

Zoals in Denemarken al wordt gedaan, kunt u er ook voor kiezen om een tent te huren als noodlokaal tijdens het corona virus. Lesgeven in een tent lijkt in eerste instantie misschien niet comfortabel.

Wellicht verwacht u last te hebben van omgevingsgeluiden zoals langsrijdende auto’s en wind, of bent u bang voor een te koele temperatuur.

Wij leggen u graag uit waarom een Vakwerktent als tijdelijk klaslokaal in tijden van corona wél een prettige omgeving is. Wilt u uw restaurant uitbreiden met een tijdelijke aanbouw? Ook hiervoor is een tent van Vakwerktenten erg geschikt.

Noodlokaal huren - Vakwerktenten

Een bijzonder noodlokaal dat zorgt voor weinig afleiding

Hoewel een Vakwerktent voor de kinderen een bijzondere locatie zal zijn, zorgt deze verder voor zo min mogelijk afleiding tijdens de les. U zit in een solide houten tent met dichte wanden van twee meter hoog, waarin volledig sluitbare houten deuren worden geplaatst. Het witte dak is op meerdere punten stevig bevestigd om lawaai van de wind te voorkomen en laat bovendien voldoende daglicht door. Daarnaast is het eventueel mogelijk om extra verlichting te leveren. Ook kunt u bij onze tenten verwarming huren om in deze tijd van het jaar te zorgen voor een behaaglijke temperatuur. Een Vakwerktent als tijdelijk klaslokaal biedt een veilige ruimte die comfortabel aanvoelt.

Noodlokaal huren - een tijdelijke oplossing

Welk formaat tent voldoet aan de regels voor een noodlokaal tijdens corona?

Wij bouwen Vakwerktenten in verschillende opstellingen en groottes. Indien u een Vakwerktent wilt huren als noodlokaal of tijdelijke uitbreiding van uw restaurant tijdens corona, raden wij u het volgende formaat tent aan:

  • Een 6x9m Vakwerktent als noodlokaal voor 14 leerlingen en een leraar/lerares (met 1,5 m afstand)
  • Een 9x12m Vakwerktent als noodlokaal voor 27 leerlingen en een leraar/lerares (met 1,5m afstand)

Eventueel is er een mogelijkheid om binnen de tent extra wanden te plaatsen om het gevoel van verschillende ruimten te creëren. Ook kunnen wij ramps leveren waardoor de tent toegankelijk wordt voor minder validen.

Noodlokaal huren - een tijdelijke oplossing

Is een Vakwerktent als tijdelijk lokaal of tijdelijke aanbouw geschikt voor ons terrein?

Onze tenten kunnen wij bouwen op ieder soort ondergrond. Zowel een schoolplein of parkeerplaats, als een aanliggend bouwterrein of grasveld zijn geschikt. U zult binnen de tent niets merken van de ondergrond waarop deze is gebouwd. Wij leggen de solide vloerconstructie waterpas en leveren standaard een nette houten vloer in de tent.

Indien de locatie niet groot genoeg is om bovengenoemde tenten kwijt te kunnen, denken wij graag met u mee over een oplossing. Zo kunnen we, indien nodig, de vorm van de tent aanpassen zodat deze bijvoorbeeld om een hoek heen kan worden gebouwd. Vrijwel niets is onmogelijk!

Noodlokaal huren - een tijdelijke oplossing

Uw tijdelijk klaslokaal of de uitbreiding van uw restaurant gebouwd op de zeer korte termijn

Nu de nieuwe regels door ons kabinet bekend zijn gemaakt begrijpen wij dat u een oplossing zoekt op de zeer korte termijn. Wij houden er rekening mee dat uw noodlokaal of de aanbouw van uw restaurant zo snel mogelijk op locatie moet worden gerealiseerd. We doen er alles aan om u op tijd van een tijdelijk klaslokaal of een tijdelijke uitbreiding van uw horecazaak door middel van een overkapping te voorzien.

Bent u geïnteresseerd in een Vakwerktent als tijdelijk lokaal, of wilt u voor uw restaurant of horecazaak in bijvoorbeeld Brabant, Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Gelderland of Zuid-Holland een tent huren tijdens het corona virus of later een bruiloft-, feest- of festivaltent huren? Voor vragen en reserveringen kunt u ons telefonisch bereiken. Wij denken graag mee over een passende oplossing.

Voor elk denkbaar event hebben wij de passende tent. Wij zetten ze op, geheel op maat. Onze tenten zijn bijvoorbeeld perfect voor een Oktoberfest.

Noodlokaal huren - een tijdelijke oplossing