Festivaltent Huren | Exclusief aangepast aan jouw wensen!

Een speciale festivaltent huren

exclusief aangepast aan jouw wensen

Ieder festival is één groot feest, maar geen festival is hetzelfde. Dat begrijpen wij. Daarom kun je bij ons een festivaltent huren precies zoals jij die in gedachten hebt. Speel met de vorm, verander de kleur van de wanden en stel zo jouw unieke festivaltent samen.

Vakwerk waren al te zien als feesttent, bar, foodcourt, merchandise kraam en overkapte eettent of open terras. Ook combinaties van deze voorbeelden of totaal nieuwe ideeën zijn mogelijk.

Met behulp van onze tent creator laat jij jouw eigen ontwerp tot leven komen. De enige limiet is jouw creativiteit. Kies dit jaar voor speciale festivaltenten en spring eruit!

Stel hier in 4 stappen
jouw feesttent samen
Festivaltent huren - Vakwerktenten

Een unieke festivaltent huren

voor jouw event

Op ieder festival kom je dezelfde tenten tegen: de membraamtent en spantent voor grote optredens, een circustent voor theateracts en hier en daar een stretchtent met foodcourt of terras. Overal hetzelfde liedje… Dé plek waar je een speciale tent kunt huren?

Voor iedereen die wil opvallen in festivalland heeft Vakwerktenten het antwoord. Wij bouwen exclusieve, handgemaakte houten tenten in iedere vorm die in vakken van 3x3m te realiseren vallen. Naast een volledig overkapte tent, behoort ook een (gedeeltelijk) open festivaltent tot de mogelijkheden.

De houten constructie is altijd goed zichtbaar zorgt voor een authentieke warme sfeer en luxe uitstraling, zonder dat jij iets aan de aankleding hoeft te doen. Zijn er terrassets of sfeerverlichting nodig? Wij regelen het voor je.

Festivaltent Huren - De perfecte festivaltent

Multifunctioneel en altijd bijzonder

Onze festivaltenten zijn niet alleen uniek en precies aan te passen op jouw wensen, ze zijn ook multi-inzetbaar!

Zoek niet verder naar originele oplossingen voor foodcourts, terrassen en stands voor kluisjes, crew of EHBO. Je kunt een Vakwerk tent huren in vrijwel alle formaten en vormen: een mooie oplossing, zelfs voor de meest praktische zaken op een festivalterrein.

Wil jij een groot oppervlakte festivaltent huren in bijvoorbeeld Utrecht of Brabant? Wij kunnen meerdere tenten tegelijk verhuren en komen graag bij je langs om ideeën uit te wisselen en de mogelijkheden te bespreken.

Festivaltent huren - De perfecte festivaltent

Ontwerp jouw eigen festivaltent

Heb jij een exclusief idee? Te gek! Wij denken en tekenen graag met je mee. Of ga vast zelf aan de slag en begin direct met het ontwerpen van jouw eigen festivaltent in onze handige tent creator.

Hier bepaal je de grootte en vorm van jouw festivaltent en kies je bovendien een kleur wanden en een interieur dat past bij het thema. We zijn benieuwd naar jouw ontwerp!

Steel de show met jouw persoonlijke ontwerp en kies voor een festivaltent die jouw gasten zich nog lang zullen herinneren. Begin direct met ontwerpen of vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee.

Huur jouw festivaltent
Festivaltent huren - De perfecte festivaltent

Je kunt onze tenten ook huren voor andere feesten, zoals bijvoorbeeld een bruiloft of als tijdelijke horeca terrasoverkapping!