Tent Huren voor Tuinfeest | Exclusief aangepast aan jouw wensen!

Een prachtige tent voor jouw tuinfeest

Voor een succesvol evenement in eigen tuin


Vier je binnenkort je verjaardag? Organiseer je een jubileumfeest? Is het weer tijd voor de jaarlijkse buurtbarbecue? Dan kan een Vakwerk tent niet ontbreken.

Wij bieden voor iedere gelegenheid de perfecte uitkomst. Met een Vakwerk tent kan je samen met je gasten genieten van de feestelijke gelegenheid in je eigen achtertuin. Lekker vertrouwd!

Onze Vakwerk tenten zijn vooral bekend op festivals en grotere evenementen en feesten zoals bijvoorbeeld een een Oktoberfest. Maar het mooie aan Vakwerktenten is dat wij ook tenten aanbieden die perfect in je achtertuin passen. Je kunt een feesttent huren precies zoals jij deze in gedachten had. Zo creëer je je eigen unieke evenement.

Stel hier in 4 stappen
jouw feesttent samen
Tuinfeest - intro

Een feesttent

Alleen maar voordelen!

Een feesttent in je eigen achtertuin brengt niet alleen sfeer met zich mee. Een feesttent heeft ook nog een ander groot voordeel: Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersverwachtingen. Je gasten blijven hoe dan ook droog. Geen overbodige luxe met een klimaat zoals in Nederland. Wordt het juist erg warm weer? Dan kan een feesttent zorgen voor schaduw en verkoeling. Een feesttent biedt dus altijd een uitkomst!

Daarnaast zijn onze tenten naar eigen smaak te decoreren. Wil je een grote tent of juist een intieme kleine tent? Wil je een podium, een bar, sfeerverlichting en interieur? Het kan bij Vakwerktenten allemaal. Wij realiseren jouw droom feestlocatie in je achtertuin. Dit doen wij in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Brabant, Gelderland en Zuid-Holland. Samen maken wij er een feestje van!

Tuinfeest - alleen maar voordelen

Altijd de perfecte locatie

Op maat gemaakt!

Ook in je eigen achtertuin wil je een goedgevulde tent. Daarom houden wij niet alleen rekening met het thema van de feestpartij, maar ook met het aantal gasten.

Wordt het een intieme gelegenheid met 20 gasten, of een knalfuif met 200 gasten? Wij hebben in ieder geval de juiste tent zodat het hoe dan ook een geslaagd feest wordt!

Tuinfeest - op maat gemaakt


Vakwerk Tenten

Dé specialist!

Huur je feesttent bij Vakwerktenten en ontdek de vele voordelen die wij bieden. Wanneer je een tent bij ons huurt, kan je deze naar eigen inzicht samenstellen. Maar wij denken ook graag met je mee! Wij adviseren je graag over welke tent het beste bij je situatie past. Daarnaast kun je ook voor de inrichting van de tent bij ons terecht. Uiteindelijk realiseren we de voor jou perfecte locatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar. Wij helpen je graag verder!

Tuinfeest - de specialist