Inrichting - Vakwerktenten

Kies je eigen interieur

Wij denken graag actief met jou mee

Het interieur is natuurlijk sterk afhankelijk van je evenement, van wat er te gebeuren staat. Bij een lezing, presentatie of theater zal je behoefte hebben aan stoelen en een podium. Een diner vraagt een opstelling waarbij mensen gezellig aan tafels kunnen zitten en bij een festival wil je zo veel mogelijk mensen laten feesten en dan staan stoelen al gauw in de weg. Voor iedere festivaltent, evenementen tent, bruiloft tent, Oktoberfest tent of ander soort tent door jou samengesteld vinden wij de passende inrichting.

Hoe dan ook, wij denken graag actief met je mee om jouw evenement tot een succes te maken. Dit begint met het aanvragen van een ontwerp of zodra je ons een offerteopvraag stuurt via onze tent creator.

Wij bieden diverse mogelijkheden op het gebied van stoelen, podia, bars en licht en geluid. Dit zullen wij direct met je bespreken als je contact met ons opneemt.

Stel jouw tent samen
Inrichting - Kies je eigen interieur

Stoelen

Stoelen zijn persoonlijk en verschillen nogal per evenement. Wij vinden het leuk om iets bijzonders te leveren, dus werken wij veel samen met de Terrasjongens voor leuke terrassetjes. Natuurlijk hebben wij ook klapstoelen voor jouw voorstelling, of dinertafels in alle vormen en maten.
Inrichting - Stoel Templo
Stoel Templo
Inrichting - Stoel Kirkor
Stoel Kirkor
Inrichting - Stoel Warro
Stoel Warro
Inrichting - Stoel Gree
Stoel Gree

Podium

Elk evenement heeft wel een podium nodig, de enige vraag is hoe groot.
 
Of je nu een big band, of een presentator heeft, we komen hier vast wel samen uit.


Inrichting - Stage

Bar

De bar is handig in te bouwen in onze tent en kan dus ook zo groot worden als je zelf wilt.
 
Recht, of in een L-vorm, dit maakt ons allemaal niet uit. Toch liever een klassieke toog? Vraag dit ook gerust aan, dan kunnen wij samen kijken wat hierin de mogelijkheden zijn.
 
Al onze barren zijn alleen voorzetbarren, we leveren geen koelkasten en taps.

Inrichting - Bar Inrichting - Bar 2

Verlichting

Verlichting is ook geen probleem, het geven van een lichtshow wel. Traditioneel leveren wij onze vakwerktenten met een prikkabel, kroonluchters of bollen. Voor het leveren van een aantal spots zijn er ook mogelijkheden, maar voor een professionele lichtshow adviseren wij jou graag in leveranciers.
Van Gelderland, Utrecht, Den Bosch, Den Haag, Amsterdam, Brabant, Zuid-Holland tot Rotterdam en Haarlem, bij ons ben je aan het juiste adres!
Inrichting - Spotlights
Prikkabel
Inrichting - Lichtsnoer
Kroonluchters
Inrichting - Lichtstaven
Bollen
Stel jouw tent samen