Tent Huren voor Bedrijfsfeest | Aangepast aan jouw wensen!

De beste locatie voor jouw bedrijfsfeest

Met een Vakwerk Tent


Wat is dé ideale locatie voor een bedrijfsfeest? Wat dacht je van jouw eigen bedrijfsterrein? Met de tenten van Vakwerk Tenten tover je je eigen bedrijfsterrein om in een ware feestlocatie.

Maar niet alleen voor een bedrijfsfeest kan je bij Vakwerk Tenten terecht. Denk bijvoorbeeld ook aan een open dag. Voor iedere zakelijke gelegenheid hebben wij de oplossing!

Bij Vakwerk Tenten is van alles mogelijk. Wij verhuren namelijk tenten op maat, volledig ingericht naar jouw smaak. En dat allemaal voor een mooie prijs. Je kan de grootte, vorm en kleur volledig zelf bepalen. Zo heb je de volledige controle over hoe jouw bedrijfsfeest of open dag eruit komt te zien. Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Lees dan gauw verder of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Stel hier in 4 stappen
jouw feesttent samen
Bedrijfsfeest - intro

Jouw bedrijfsfeest of open dag

Tot in de puntjes verzorgd!

Met de tenten van Vakwerk Tenten zorg je ervoor dat jouw bedrijfsfeest of open dag er tot in de details perfect uitziet. Het neerzetten van enkel een tent is hiervoor niet genoeg. Een tent zonder aankleding en inrichting is natuurlijk half werk.

En wij van Vakwerk Tenten realiseren het volledige plaatje. Daarom bieden wij diverse opties aan naast de tent zelf. Wij kunnen onder andere een bar, de verlichting, stoelen en een podium verzorgen. Creëer een festivalsfeer en ontvang jouw werknemers en gasten met trots op locatie naar keuze. Wij zijn er in de regio's Den Bosch, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Utrecht, Brabant, Gelderland en Zuid-Holland.

Bedrijfsfeest tot in de puntjesWaarom Vakwerk Tenten?

Wij leggen het je graag uit!

De specialisten van Vakwerk Tenten creëren al jarenlang de beste bedrijfsfeesten en open dagen met onze tenten. Wij houden altijd rekening met jouw wensen en zorgen samen voor een tent die jouw bedrijfsfeest of open dag afmaakt.

Doordat je de tent naar eigen inzicht kan samenstellen weet je zeker dat de tent perfect aansluit op jouw wensen. Heb je hier hulp bij nodig? Dan denken wij graag met je mee. Wij kunnen je altijd voorzien van passend advies. Zo kies je altijd de juiste tent voor de juiste gelegenheid. Ook voor de inrichting van de tent ben je bij Vakwerk Tenten aan het juiste adres.

Bedrijfsfeest - waarom


Meer informatie?

Ontdek de mogelijkheden

Wij bieden erg veel mogelijkheden. En dit allemaal voor een mooie prijs, zodat je genoeg geld overhoudt voor andere zaken. Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Of heb je specifieke vragen? Misschien wil je wel een themafeest geven, zoals bijvoorbeeld een Oktoberfest. Dan kan je gerust contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder en denken waar nodig met je mee.

Bedrijfsfeest - meer info