Feesttent Huren | Geschikt Voor Ieder Feest Of Evenement

Feesttent huren?

Kies voor een bijzondere feesttent
die jouw gasten zich nog lang
zullen herinneren…

Heb jij iets te vieren? Een grotere tent voor een groots feest of juist een klein feestje? Wij houden er rekening mee dat je de passende tent krijgt. Er worden steeds meer geslaagde feesten georganiseerd in een Vakwerktent. Dit komt door onze ervaring in de verhuur van feesttenten. Hiermee zorgen wij ervoor dat je feesttent exact naar wens is.

Vakwerk Tenten is er voor de verhuur van jouw feesttent op maat, voor een mooie prijs en ingericht zoals jij dat wilt. Geen standaard grootte, vorm of kleur… Jij bepaalt zelf hoe jouw tent eruit komt te zien! Dit maakt onze tenten geschikt voor ieder festival, feest of evenement.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem gerust contact op.

Feesttent huren - intro

Feesttent huren - intro particulier

Een feesttent huren

was nog nooit zo makkelijk

Wat heb jij nodig om jouw feestlocatie compleet te maken? Wil jij een dak boven je hoofd of dansen onder de sterren? Een groot podium met backstage ruimte, een garderobe of een bar? Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat jouw locatie in bijvoorbeeld Utrecht, Brabant, Gelderland of Zuid-Holland er tiptop uit ziet.

Bij Vakwerktenten kun je sfeervolle, exclusieve, kleine of grote feesttenten huren, compleet met podium, bar, sfeerverlichting en interieur. Zo creëer jij de perfecte feestlocatie, waar je maar wilt.

Samen maken we jouw feest, door middel van de juiste feesttenten verhuur, compleet!

Feesttent huren - makkelijk

Een sfeervolle locatie

op maat gemaakt

Er is niets zo erg als een halfgevulde zaal, voor jou als organisator, maar ook voor het publiek. Kies daarom voor een tent die past: bij het thema, maar ook zeker bij het aantal genodigden.

Ga jij voor een intieme gelegenheid vanaf 100 personen, of misschien wel een uitbundig feest vanaf 200 personen? Bij Vakwerktenten kun je een tent huren die is afgestemd op het aantal gasten. Zo kan iedereen ongegeneerd uit zijn dak gaan!

Feesttent huren - sfeervolle locatie

Altijd een tent met een vloer

Onze tenten geven een gezellige sfeer af omdat ze van hout gemaakt worden. Daarbij bouwen we ze altijd op met een vloer. Ook deze is gemaakt van houten planken. Het hebben van een goede vloer in jouw feesttent heeft diverse voordelen.

Stel dat de grond waar je jouw feest geeft ongelijk of misschien glad is. Denk hierbij aan een ondergrond van zand of gras. Je wil voorkomen dat jouw gasten struikelen of vallen op jouw feest. Wij zorgen er met onze houten vloeren voor dat de ondergrond altijd waterpas en stevig is.

Feesttent huren - altijd met vloer


Steel de show met jouw ontwerp

Een Vakwerk tent geeft een authentieke uitstraling. De houten constructie is goed zichtbaar en zorgt vanzelf voor een luxe gevoel en een warme sfeer. Daar hoef jij niets voor te doen!

Bovendien worden onze tenten geleverd met (buiten)wanden in de standaardkleuren groen, rood of blauw. Zo kies jij zelf het decor dat het beste past bij jouw evenement.

Steel de show met jouw persoonlijke ontwerp en kies voor feesttenten verhuur van een partij die ervoor zorgt dat jouw gasten de tent nog lang zullen herinneren. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee.

Feesttent huren - steel de show

Wij verzorgden al feesttenten voor: Carnaval Den Bosch, Gentse Feesten (België)

Bent u op zoek naar een tent om jullie bruiloft in te vieren? Klik hier voor onze unieke trouwtenten. Of misschien wil u graag een tijdelijke horeca terrasoverkapping? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.


Creëer je eigen tent

Wij van Vakwerktenten vinden het belangrijk om je een tent te bieden die perfect bij jouw wensen past. In onze Tent Creator stel je de ideale feesttent samen!

Hoeveel personen verwacht je en wat voor type feest is het? Ook kies je de vorm van de tent: liever een tent in een rechte vorm, of juist in een T-vorm of U-vorm. Kies je ideale opstelling en de kleuren die het beste passen bij jouw wensen en het type feest.

Naast het neerzetten van een mooie tent is een passend interieur onmisbaar. Een podium en een bar zijn een must bij elk soort feest. De juiste verlichting zorgt voor sfeer. Daarom leveren we onze vakwerktenten met een prikkabel, kroonluchters of bollen. Liever een professionele lichtshow? Wij adviseren je graag in leveranciers!

Begin direct met het samenstellen van jouw ideale feesttent in onze tent creator.

Stel jouw droomtent samen met onze Tent Creator Tool en ontvang een offerte op maat
Feesttent huren - maak je eigen tent

Feesttent huren 100 personen

Een feest voor 100 personen is niet zo maar een feest. Hiervoor wil je natuurlijk flink uitpakken. Zo ook op het gebied van het huren van de perfecte feesttent.

Onze tenten voldoen aan de voorwaarden voor diverse feesten en evenementen. Van festival tot bedrijfsfeest tot bruiloft. Met een Vakwerktent is het altijd een geslaagd feestje. Met het maatwerk dat wij leveren heb je altijd de goede grootte voor een feest van 100 personen of misschien wel 200 personen.

Wij zorgen ervoor dat u de perfecte tent kunt huren!

Feesttent huren - 100 personen

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een feesttent te huren?
Wij van Vakwerk Tenten gebruiken een uniek concept. Hierdoor is het niet mogelijk een vaste prijs te geven. Maak gebruik van onze Tent Creator en stel jouw droomtent samen. Op basis van jouw samengestelde, juiste tent ontvang je een offerte op maat.
Hoe groot tent 150 personen?
Normaliter ga je uit van 0,5 vierkante meter per persoon. Dit is echter wel een 'stafeest'. Wil je ook een gedeelte laten zitten? Denk dan aan 0,7 vierkante meter per persoon. Dit zijn natuurlijk ruwe schattingen. Het eenvoudigst is, wanneer u even contact opneemt. Wij hebben jarenlange ervaring en weten wat past bij jouw wensen. Wij helpen je graag verder!
Hoeveel mensen aan een statafel?
Ga je voor een staand feest, maar wil je jouw gasten toch een hapje te eten aanbieden? Dan bieden statafels de uitkomst. Zo kunnen mensen rustig hun hapje opeten maar blijft de sfeer van een feest toch hangen. Wanneer je jouw gasten een hapje aanbiedt, dien je uit te gaan van 4 personen per statafel. Is het enkel voor een borrel of drankje, kun je uitgaan van 6 personen per statafel.
Referentie 1 Referentie 2 Referentie 3 Referentie 4 Referentie 5 Referentie 6 Referentie 7 Referentie 8 Referentie 9 Referentie 10 Referentie 11 Referentie 12 Referentie 13 Referentie 14 Referentie 15 Referentie 16 Referentie 17 Referentie 18 Referentie 19 Referentie 20 Referentie 21 Referentie 22 Referentie 23 Referentie 24 Referentie 25 Referentie 26 Referentie 27 Referentie 28 Referentie 29 Referentie 30 Referentie 31 Referentie 32 Referentie 33 Referentie 34 Referentie 35 Referentie 36 Referentie 37 Referentie 38 Referentie 39 Referentie 40 Referentie 41 Referentie 42 Referentie 43 Referentie 44 Referentie 45 Referentie 46 Referentie 47 Referentie 48 Referentie 49 Referentie 50 Referentie 51 Referentie 52 Referentie 53 Referentie 54 Referentie 55 Referentie 56 Referentie 57 Referentie 58